Suppliers Generator Ozon
Pemasok Sistem Ozon
Produsen Mesin Oksigen

Produk Unggulan

  • generator ozon 150kg

    generator ozon 150kg

    > 10kg/jam diarani generator ozon gedhe. Generator ozon gedhe nggunakake teknologi medium discharge kaca lan non-kaca, generator ozon beban kapasitif khusus teknologi inverter daya dhuwur IF. Sistem generator ozon dumadi saka generator ozon, piranti sumber gas, piranti reaksi kontak, piranti perawatan gas exhaust, instrumen lan piranti kontrol, lan sapiturute. oksidasi, disinfeksi panganan lan omben-omben, perawatan medis lan lapangan liyane.

  • 25g generator ozon

    25g generator ozon

    5g / H-800g / h diarani generator ozon cilik. Generator ozon cilik nggunakake teknologi medium discharge kaca lan non-kaca, generator ozon beban kapasitif khusus teknologi inverter IF daya dhuwur. Sistem generator ozon dumadi saka generator ozon, piranti sumber gas, piranti reaksi kontak, piranti perawatan gas exhaust, instrumen lan piranti kontrol, lan liya-liyane. .

  • VPSA Oxyg generator

    VPSA Oxyg generator

    Enerator VPSA Oxyg berkualitas tinggi saka Zhiwei yaiku salah sawijining pabrikan lan pemasok generator VPSA Oxyg digawe ing China. Sampeyan bisa manawa kanggo njaluk produk karo rega murah. Kajaba iku, produk kita maju lan bisa didol. Yen sampeyan kasengsem ing produk murah kita, sampeyan bisa duwe produk selaras saka pabrik kita.

Produk Anyar

generator oksigen 150nm3/h

generator oksigen 150nm3/h

Aliran produk 1-500Nm³/h. Tekanan swing adsorption (PSA) mesin oksigen adhedhasar natrium molekul sieve minangka adsorbent, pilihan saka molekul sieve adsorption karakteristik, nggunakake kompresor udara adsorption tekanan, atmosfer siklus desorption meksa, online teken gantian menyang menara adsorption kanggo entuk misahake online , supaya terus-terusan ngasilake oksigen produk kemurnian dhuwur. Proses PSA minangka cara prasaja kanggo produksi oksigen. Kanthi hawa minangka bahan mentah, konsumsi energi mung energi listrik sing dikonsumsi dening kompresor udara, sing nduweni kaluwihan biaya operasi sing murah lan efisiensi sing dhuwur.

generator oksigen 200nm3/jam

generator oksigen 200nm3/jam

Aliran produk 1-200Nm³ / jam. Tekanan swing adsorption (PSA) mesin oksigen adhedhasar natrium molekul sieve minangka adsorbent, pilihan saka molekul sieve adsorption karakteristik, nggunakake kompresor udara adsorption tekanan, atmosfer siklus desorption meksa, online teken gantian menyang menara adsorption kanggo entuk misahake online , supaya terus-terusan ngasilake oksigen produk kemurnian dhuwur. Proses PSA minangka cara prasaja kanggo produksi oksigen. Kanthi hawa minangka bahan mentah, konsumsi energi mung energi listrik sing dikonsumsi dening kompresor udara, sing nduweni kaluwihan biaya operasi sing murah lan efisiensi sing dhuwur.

generator ozon 150kg

generator ozon 150kg

> 10kg/jam diarani generator ozon gedhe. Generator ozon gedhe nggunakake teknologi medium discharge kaca lan non-kaca, generator ozon beban kapasitif khusus teknologi inverter daya dhuwur IF. Sistem generator ozon dumadi saka generator ozon, piranti sumber gas, piranti reaksi kontak, piranti perawatan gas exhaust, instrumen lan piranti kontrol, lan sapiturute. oksidasi, disinfeksi panganan lan omben-omben, perawatan medis lan lapangan liyane.

Kabar